Viltfärsbiffar med broccoli och blomkålspuré

Mjölkfritt Glutenfritt

Ingredienser

  • 500 g rådjursfärs
  • 500 g fläskfärs
  • 1 ägg
  • 1,5 schalottenlök
  • salt
  • peppar
  • timjan
  • 500 g broccoli (blomkålspuré)
  • 500 g blomkål (blomkålspuré)
  • 3 msk kokosmjölk (blomkålspuré)
  • salt (blomkålspuré)
  • peppar (blomkålspuré)

Gör såhär

  1. Finhacka löken och blanda med rådjursfärs, fläskfärs, ägg salt, peppar och timjan.
  2. Låt biffarna stå och dra sig 10-15 minuter, och stek dem sedan i kokosolja.
  3. Medans biffarna steks, koka broccoli och blomkål tills dem är mjuka. 
  4. Mixa broccoli och blomkål med kokosmjölk salt och peppar till en slät puré 
  5. Servera med råa lingon.