Smakrik laxsoppa

Mjölkfritt Glutenfritt

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 0,5 purjolök
  • 400 ml kokosmjölk
  • 8 dl vatten
  • 1 msk timjan
  • 800 g lax
  • 300 g spenat
  • 100 g gröna ärtor
  • 1 msk citronsaft
  • Dill
  • Vitpeppar
  • Svartpeppar
  • Citronpeppar
  • Salt

Gör såhär

Gör en laxsoppa fylld med smak!

  1. Hacka lök och purjolök grovt och lägg ner i en kastrull tillsammans med kokosmjölk, vatten och timjan.
  2. Låt soppan koka upp och mixa den slät.
  3. Dela laxen i kuber och lägg ner i soppan tillsammans med spenat, ärtor, citron, dill salt och peppar. Låt koka några minuter tills laxen är klar.
  4. Smaka av soppan och tillsätt eventuellt mer kryddor.